Oktatóink

Itt add meg az alcímet

Csongrádi Barbara

Hatha jóga és flow jóga, Gerincjóga, Nőijóga, Gyerekjóga, Meditáció és relaxáció, Loveyourbelly tréner, stúdióvezető

A tánc és a sport mindig részét képezte az életemnek. Majd elmentem az első jógaórára, és ott maradtam. Évek teltek el azóta, és a kezdeti testmozgás mára életformává vált. Az ászanák gyakorlása ráébresztett a légzés tudatosságának fontosságára nemcsak a szőnyegen, hanem a hétköznapi életben is. Amilyen a légzés, olyan az elme. A jóga számomra egy izgalmas belső utazás önmagam legteljesebb megismerése felé.

Gáti Brigitta

Gerincjóga 

Az első jógaóra után többször elhangzik a gyakorlók szájából: ők nem is akartak jógázni, de milyen jól tették hogy eljöttek. Én is így voltam vele. Párom szerette volna kipróbálni a jógát, hogy felhasználja belőle a nyújtógyakorlatokat a küzdősporthoz (igen, a férfiak is jógáz(hat)nak). Én csak elkísértem, aztán mindketten a szőnyegen ragadtunk. Ennek olvasatán biztosan felmerül benned, hogy oké, már az ezredik ilyen szöveget olvasom, de miért kellene nekem is kipróbálnom. Például azért, mert sokat ülsz a gép előtt...Nos, ekkor mindenképpen ajánlom neked a jógát. De, ha csak az átmozgatásért jössz, már akkor is többet teszel magadért, mint a legtöbb ember.

Korondánné Ferenczi Gabriella

Kismama jóga, Babás jóga, Gerincjóga, Dúla

  A sport, a mozgás, az általános iskolai testnevelés órák "áldásos" hatására sokáig nem volt része a mindennapjaimnak. Először kismamaként találkoztam a jógával első várandósságom idején, ahol egyszerűen csak nagyon jól éreztem magam. El tudtam engedni a külvilágot, tudatossá váltam a légzésemre, a testemre, a gyakorlásra adott reakcióimra. Élveztem azt, hogy megmozgatom mindenem, hogy kapcsolatba lépek a babámmal és megtapasztalom minden rezdülésünket. Később részletesebben megismerkedtem az ászanák kivitelezésével, a légzéstechnikákkal és az egész szemlélettel.  Ekkor ért utol végleg az érzés minden egyes ráhangolódáskor: én ezt soha nem akarom abbahagyni. Hiszem, hogy a jóga a legjobb, amit az ember magáért tehet, mindegy milyen habitussal, testalkattal vagy sport-előélettel rendelkezik.

.